Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cünüp olduğunu görmek

Rüyada cünüp olduğunu görmek

Rüyada cünüp olduğunu görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işarettir.

Rüyada cünüp olduğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun bayanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada cünüp olduğunu görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, yağmur yağmamasına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cünüp gezmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada cünüp iken camiye girmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, afiyette olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada kendini cünüp görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada cünüp iken namaz kılmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cünüp iken camiye gitmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sürekli cünüp olmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada camiye cünüp girmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, art niyetli kişilere uyacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments