Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cünüp namaz kılmak

Rüyada cünüp namaz kılmak

Rüyada cünüp namaz kılmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, geleceğine bakacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret eder.

Rüyada cünüp namaz kılmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimleri ya da alacağınız kararların etkileyeceği kişileri düşünerek hareket etmelisiniz.

Rüyada cünüp iken namaz kılmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cünüp namaz kılmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine inanılır.

Rüyada cünüp olmak hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada cünüp iken kuruan okumak yeni bir alışkanlık edinileceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada cünüp ölmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, hasta ve zor geçireceğine delalettir.

Rüyada cünüp iken camiye girmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli cünüp olmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini cünüp görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments