Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çok mutlu görmek

Rüyada kendini çok mutlu görmek

Rüyada kendini çok mutlu görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, şükrederek yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına rivayet eder.

Rüyada kendini çok mutlu gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canının sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada biriyle mutlu olduğunu görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutlu olmak gülmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, adeta havalara uçacağına delalettir.

Rüyada babayı mutlu görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, günaha gireceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevinmek mutlu olmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yeni işler yapılacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada mutlu olmak sevinmek başka kimselere de yardım edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına inanılır.

Rüyada iki sevgiliyi mutlu görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmek mutlu olmak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments