Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutlu olmak gülmek

Rüyada mutlu olmak gülmek

Rüyada mutlu olmak gülmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine tabir olunur.

Rüyada mutlu olmak gülmek gördüyseniz:

  • Bazı meslektaşlarınıza ya da arkadaşlarınıza yapacağınız jest veya yardımlar fırsatları beraberinde getirebilir.

Rüyada mutluluktan gülmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gülmek mutlu olmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, zor durumda bırakacağına inanılır.

Rüyada mutlu olmak gülmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkekle mutlu olmak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada evli ve mutlu olmak itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutlu olmak sevinmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, ününün çoğalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle mutlu olduğunu görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini güzel ve mutlu görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments