Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle mutlu olduğunu görmek

Rüyada biriyle mutlu olduğunu görmek

Rüyada biriyle mutlu olduğunu görmek hayata karşı cesaretleneceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına inanılır.

Rüyada biriyle mutlu olduğunu gördüyseniz:

  • En önemli konular birisi gelip el atana kadar rafa kalkmış görünüyor.

Rüyada arkadaşının mutluluğunu görmek sevinç dolu haberler alacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşını mutlu görmek ağız tadı ile yaşanacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemi mutlu görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini mutlu görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini mutlu görmek işlerinin yolunda gideceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi çok mutlu görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hanesinin bollukla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle mutlu olduğunu görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkekle mutlu olmak düşman olduklarının anlaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments