Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki sevgiliyi mutlu görmek

Rüyada iki sevgiliyi mutlu görmek

Rüyada iki sevgiliyi mutlu görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki sevgiliyi mutlu gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgileri gerçekliğini kontrol etmeden dikkate almamalısınız.

Rüyada eski sevgiliyle mutlu olmak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi çok mutlu görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle mutlu olduğunu görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle mutlu olmak güzel ve önemli işler yapacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle mutlu olmak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini mutlu görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle çok mutlu olmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments