Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çalıştığı yerde görmek

Rüyada kendini çalıştığı yerde görmek

Rüyada kendini çalıştığı yerde görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini çalıştığı yerde gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Rüyada eski çalıştığın yerde çalıştığını görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet eder.

Rüyada başka yerde çalıştığını görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine alamet eder.

Rüyada bir yerde çalıştığını görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada başka bir yerde çalıştığını görmek planlarının işe yarayacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına işarettir.

Rüyada çalıştığın yerden ayrılmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini çalıştığı yerde görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada paranızın çalındığını görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, işlerin de hafifleyeceğine, sıkıntının günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada yakılmaya çalışılmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments