Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerde çalıştığını görmek

Rüyada bir yerde çalıştığını görmek

Rüyada bir yerde çalıştığını görmek örnek insan olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kötü duygularından arınacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir yerde çalıştığını gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı veya dominant olabilir ya da etrafta çevreye emirler veriyor havası yaratabilirsiniz.

Rüyada eski çalıştığın yerde çalıştığını görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada bir yerde çalıştığını görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada çalıştığın yerden ayrılmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine delalettir.

Rüyada başka bir yerde çalıştığını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini çalıştığı yerde görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, emrinde insan çalıştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada başka yerde çalıştığını görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzüğünün çalındığını görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun ders çalıştığını görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments