Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paranızın çalındığını görmek

Rüyada paranızın çalındığını görmek

Rüyada paranızın çalındığını görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Rüyada paranızın çalındığını gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanız ani hareketler yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada para cüzdanının çalındığını görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulur.

Rüyada paranızın çalındığını görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada altın ve paralarının çalındığını görmek rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada çalınan parayı geri almak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çalışıp para kazanmak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk paranın çalındığını görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt paranın çalındığını görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada parasını çalındığını görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, yüzünü güldüreceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments