Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini banyo ederken görmek

Rüyada kendini banyo ederken görmek

Rüyada kendini banyo ederken görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kendini banyo ederken gördüyseniz:

  • Yıldızlar sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından dedikodu yapmaya itiyor.

Rüyada kendini banyo ederken görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyo ederken görmek bazı sırların açığa çıkacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga ederken bıçaklanmak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada ölen birini kavga ederken görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine inanılır.

Rüyada annesini zina ederken görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada başka birini kavga ederken görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayı kavga ederken görmek rahatın ve konforun geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada sünnet ederken görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments