Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine mezar yeri bakmak

Rüyada kendine mezar yeri bakmak

Rüyada kendine mezar yeri bakmak iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına alamet eder.

Rüyada kendine mezar yeri bakmak gördüyseniz:

  • Diğerleri sizi grubun en etkileyici kişisi olarak görüyor olabilir.

Rüyada mezar yeri bakmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kendine mezar yeri bakmak yüzünün güleceğine, yaşamına bakacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten yere bakmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yere bakmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine alamet eder.

Rüyada bir yere bakmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yere yüksekten bakmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kazancının daha da artacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yere bakmak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, itibarını zedeleyeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere bakmak ağız tadının ve moralin bozulacağına, eşlerin boşanacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments