Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine dua edildiğini görmek

Rüyada kendine dua edildiğini görmek

Rüyada kendine dua edildiğini görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, işe ve aşa kavuşacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kendine dua edildiğini gördüyseniz:

  • Duygularınıza hakim olamayabilirsiniz.

Rüyada dua edildiğini görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin senin için dua ettiğini görmek içinin rahatlayacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ettehiyyatü duası okumak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, çok zarar göreceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada ölen kişinin dua ettiğini görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada başkasına dua ettiğini görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine inanılır.

Rüyada kadının dua ettiğini görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının dua ettiğini görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyanın dua ettiğini görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments