Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına dua ettiğini görmek

Rüyada başkasına dua ettiğini görmek

Rüyada başkasına dua ettiğini görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına dua ettiğini gördüyseniz:

  • Yanlış bir aşk ilişkisine girmeniz, normal zamanlarınızda size sıradan görünebilecek kimseleri bir anda aşırı beğenmeniz olasıdır.

Rüyada birinin senin için dua ettiğini görmek büyük bir adım atılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada ettehiyyatü duası okumak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın dua ettiğini görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına rivayet eder.

Rüyada camide dua ettiğini görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, ileriye gideceğine delalettir.

Rüyada annesinin dua ettiğini görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret eder.

Rüyada mezarda dua ettiğini görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölen birinin dua ettiğini görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayatının da kolaylaşacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendine dua edildiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments