Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine çizme almak

Rüyada kendine çizme almak

Rüyada kendine çizme almak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, planların tutmayacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kendine çizme almak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda veya konularda kendinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada naylon çizme görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalet eder.

Rüyada başkasının çizmesini giymek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çizme giymek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada büyük çizme giymek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok uzun çizme giymek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi çizme giymek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çizme bulmak söz sahibi olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına çizme vermek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments