Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına çizme vermek

Rüyada başkasına çizme vermek

Rüyada başkasına çizme vermek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına çizme vermek gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada krem rengi çizme giymek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çizme çamur görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada çizmeyi kesmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada çizmenin kaybolduğunu görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, beddua ve ah alacağına delalet eder.

Rüyada yüksek topuklu çizme giymek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, ayrılanların birleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi çizme giymek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizmenin çalındığını görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına inanılır.

Rüyada bayan çizmesi görmek asla yüksünmeyeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments