Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıssız adaya düşmek

Rüyada ıssız adaya düşmek

Rüyada ıssız adaya düşmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına işarettir.

Rüyada ıssız adaya düşmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili konulardaki teşhis benzeri durumlarda da doğru zamanı beklemenizde fayda var.

Rüyada ıssız adaya düşmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıssız yer görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine işarettir.

Rüyada ıssız ev görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıssız görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıssız bir yere gitmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kazancının her geçen gün artacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıssız bir yer görmek önünün kapanacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıssız orman görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kem gözlere geleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıssız yerde olmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, günah ve suç işleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments