Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının nişan yüzügünü görmek

Rüyada arkadaşının nişan yüzügünü görmek

Rüyada arkadaşının nişan yüzügünü görmek canını ve malını hiçe sayacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının nişan yüzügünü gördüyseniz:

  • Postacı kapıyı birkaç kez çalar, demeyin.

Rüyada arkadaşının nişan yüzügünü görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını nişanlanırken görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada nişanlanan arkadaşını görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, üzgün olacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlı arkadaş görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşının nişanlandığını görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının nişanlandığını görmek hayatın tadına varacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşınla nişanlanmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının nişan görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, yaşama hevesinden olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments