Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlanan arkadaşını görmek

Rüyada nişanlanan arkadaşını görmek

Rüyada nişanlanan arkadaşını görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, zenginliğini kaybedeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada nişanlanan arkadaşını gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek, eski tanıdık veya meslektaşlarla bir araya gelerek ya da iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanarak belli konularda başarı veya ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının nişanlı olduğunu görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşımın nişanlandığını görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşını nişanlanırken görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının nişanlandığını görmek edilen duaların kabul olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının nişanlandığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını nişanlanmış görmek ününün çoğalacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak delalettir.

Rüyada arkadaşının nişanlandığını duymak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla nişanlandığını görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments