Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karıncadan kaçmak

Rüyada karıncadan kaçmak

Rüyada karıncadan kaçmak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, yeni malların alınacağına delalettir.

Rüyada karıncadan kaçmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı zorlamanız durumunda, aynı anda pek çok şeyi bir arada yapabilirsiniz.

Rüyada karıncadan kaçmak zengin için yoksulluğa, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine alamet eder.

Rüyada mutfakta karınca görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada karıncaya basmak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada atlı karıncaya binmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada karıncayı üstünde görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük siyah karınca görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, çok büyük borçlar alacağına, sorunların atlatılacağına inanılır.

Rüyada yemek içinde karınca görmek çok büyük zararlar edileceğine, onlara hayrının dokunacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatağın altında karınca görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments