Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah karınca görmek

Rüyada siyah karınca görmek

Rüyada siyah karınca görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah karınca gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki değişim sürecine giriyor.

Rüyada siyah karınca öldürmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah karınca görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına delalet eder.

Rüyada siyah büyük karınca görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına inanılır.

Rüyada iri siyah karınca görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah karıncalar görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük siyah karınca görmek önündeki engelleri aşamayacağına, zarar göreceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine delalet eder.

Rüyada küçük siyah karınca görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, ana baba duası alınacağına delalet eder.

Rüyada karıncaları üzerinde görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments