Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında sperm görmek

Rüyada ağzında sperm görmek

Rüyada ağzında sperm görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzında sperm gördüyseniz:

  • Gereken harcamalar karşısındaki ilk andaki endişenizden çabuk kurtulacaksınız.

Rüyada ağzında sperm görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, istediği evde oturacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi spermini yutmak ekmeğinin kesilmeyeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına inanılır.

Rüyada sperm temizlemek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine inanılır.

Rüyada sperm yemek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sperm kusmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sperm bulaştığını görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla sperm görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına inanılır.

Rüyada siyah sperm görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments