Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sperm aktığını görmek

Rüyada sperm aktığını görmek

Rüyada sperm aktığını görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada sperm aktığını gördüyseniz:

  • Yılbaşı programlarına yer açabilmek için planlarınızda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Rüyada sperm aktığını görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek sperm görmek hayatın kolaylaşacağına, ona emek vereceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının spermini görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol sperm görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada sperm içmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin spermini görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada sperm yutmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin sperm görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, heveslerin söneceğine, gamsız bir hayat süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments