Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin spermlerini görmek

Rüyada eşinin spermlerini görmek

Rüyada eşinin spermlerini görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin spermlerini gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada eşinin spermlerini görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin spermini görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada çok fazla sperm görmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada sperm yemek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına işaret eder.

Rüyada sperm akıtmak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına işarettir.

Rüyada sperm bulaştığını görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, makam edineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sperm kusmak böylece hayatından memnun olacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada erkek spermi görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, bir konuda destek alacağına, girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments