Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi şeyini görmek

Rüyada kendi şeyini görmek

Rüyada kendi şeyini görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi şeyini gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki işlerin verimliliği ya da akışkanlığı özel yaşamınızdaki olaylara bağlı olabilir.

Rüyada bir şeyi toprağa gömmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şey icat etmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada bir şey tarafından kovalanmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeyler yemek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada değerli bir şey bulmak çok büyük zenginliğe sahip olacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir şey görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, dinine bağlı kalacağına işaret eder.

Rüyada bir şeyler kaybetmek kalp kırmayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına inanılır.

Rüyada izinsiz bir şey almak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments