Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını beyaz görmek

Rüyada kendi saçını beyaz görmek

Rüyada kendi saçını beyaz görmek istediği gibi hareket edeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kendi saçını beyaz gördüyseniz:

  • İş konusunda bir gecikme ya da aksaklık olabilir, bir sorununuzu zamana bırakmalısınız.

Rüyada kocasının saçını beyazlamış görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, hayatını yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına yorulur.

Rüyada saçını beyaz görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yarınlarına umutla bakacağına delalet eder.

Rüyada saçı sakalı beyaz görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını beyazlamış görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına işarettir.

Rüyada genç birinin saçlarını beyaz görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada kocasını beyaz saçlı görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini beyaz saçlı görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments