Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın bitlenmesi görmek

Rüyada saçın bitlenmesi görmek

Rüyada saçın bitlenmesi görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulur.

Rüyada saçın bitlenmesi gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Rüyada saçtan bit çıkarmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına alamet eder.

Rüyada saçın içinde bit öldürmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç ve bit görmek isteklerinize kavuşacağınıza, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçtan bit ayıklamak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına inanılır.

Rüyada saçından bit taramak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına rivayet eder.

Rüyada bebek saçında bit görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalettir.

Rüyada kendi saçında bit görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçtan bit almak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments