Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçtan bit almak

Rüyada saçtan bit almak

Rüyada saçtan bit almak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına alamet eder.

Rüyada saçtan bit almak gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz didiklemenizde fayda var.

Rüyada saçta beyaz bit görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada saçından bit dökmek arkadaştan görülecek faydaya, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada saçında bit sirke görmek ekmeğinin verimli olacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, çevrenizden takdir görmeye işarettir.

Rüyada saçta bit ayıklamak şeytanın aklına uyacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada saçından bit toplamak kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarda bit görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada saçın arasında bit görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada saçinda bit sirkesi görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments