Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın beyaz olduğunu görmek

Rüyada saçın beyaz olduğunu görmek

Rüyada saçın beyaz olduğunu görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçın beyaz olduğunu gördüyseniz:

  • Olayları incelemeye almak yerine, karşı tarafı dikkatle dinlemeniz daha doğru olabilir.

Rüyada saçlarını beyazlamış görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına yorulur.

Rüyada saçların beyazlaması kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada kendi saçlarını beyazlamış görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçımı beyazlamış görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçında beyaz görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına işaret eder.

Rüyada başkasının beyaz saç görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, insanları kandıracağına inanılır.

Rüyada kardeşinin saçını beyazlamış görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir tel beyaz saç görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments