Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçından beyaz tel koparmak

Rüyada saçından beyaz tel koparmak

Rüyada saçından beyaz tel koparmak donanımlı kılacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saçından beyaz tel koparmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendi istekleriniz doğrultusunda zorlamanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada beyaz saç teli koparmak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz saç teli görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, özlemelerin son bulacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına tabir olunur.

Rüyada birkaç tel beyaz saç görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tel beyaz saç görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek tel beyaz saç görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tel saç görmek hayırlı haberler alınacağına, rahatsızlık vereceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine işarettir.

Rüyada saçından beyaz tel koparmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçında beyaz tel görmek parasının ve malının da artacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments