Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçının beyazlamasını görmek

Rüyada kendi saçının beyazlamasını görmek

Rüyada kendi saçının beyazlamasını görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, önünün açılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada kendi saçının beyazlamasını gördüyseniz:

  • Kalıcı ya da devamlı olabilecek bazı kazançlar sağlamanız mümkündür.

Rüyada beyaz sabunla saç yıkamak kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ölünün saçlarını beyaz görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine rivayet eder.

Rüyada saçının beyaz görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin saçlarını beyaz görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalettir.

Rüyada beyaz saçlı bir erkek görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, işlerinin gelişme göstereceğine işaret eder.

Rüyada eşinin saçlarını beyaz görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Rüyada beyaz saç teli koparmak ileride saygın bir kimse olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına delalettir.

Rüyada beyaz saçlı olmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments