Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçımı kesmek

Rüyada kendi saçımı kesmek

Rüyada kendi saçımı kesmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçımı kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere bir süredir ne istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatıyorsunuz.

Rüyada saçınızı kesmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına işaret eder.

Rüyada saçın yarısını kesmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine inanılır.

Rüyada saç kesmek ve ağlamak yüceltileceği sözler duyacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını kendi kesmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin yavaşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin saçını kesmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada saçlarının uçlarını kesmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, prestij kazanacağına alamet eder.

Rüyada saçını küt kesmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saç kesmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, zor durumda kalınacağına, işlerin daha kötüye gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments