Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet pisliği görmek

Rüyada tuvalet pisliği görmek

Rüyada tuvalet pisliği görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, çok zarar göreceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet pisliği gördüyseniz:

  • Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir.

Rüyada tuvalette insan pisliği görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, gereken sabrı göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet pisliğine bulaşmak kazancın yar yarıya düşeceğine, meşakkate düşeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette kendi pisliğini görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, insanların afiyet bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvaletteki pisliği temizlemek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet pisliğini temizlemek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine işarettir.

Rüyada pislikli tuvalet görmek herkesin takdirini toplayacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tuvalet pisliğine düşmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalet ve insan pisliği görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments