Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kocasıyla evlenmek

Rüyada kendi kocasıyla evlenmek

Rüyada kendi kocasıyla evlenmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kocasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Tam da vazgeçmek üzereyken, hayatın getirilerinden maksimumda faydalanmak üzeresiniz.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine delalet eder.

Rüyada kocasiyla evlenmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanı evlendirmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, huzurunun yerinde olacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine inanılır.

Rüyada kocasıyla tekrar evlendiğini görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada eski kocanın evlendiğini görmek dertlerine çare bulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Rüyada kocasıyla yeniden evlendiğini görmek yolculuğa, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kendi kocasıyla yeniden evlenmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, sorunlarının azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments