Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasiyla evlenmek

Rüyada kocasiyla evlenmek

Rüyada kocasiyla evlenmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasiyla evlenmek gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler iltifatları çoğaltabilir.

Rüyada kocayla evlenmek daha rahat para kazanacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Rüyada kocayla yeniden evlenmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasıyla evlendiğini görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, zor bir duruma düşüleceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına delalettir.

Rüyada kocasının bir başkasıyla evlendiğini görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kocanın başkasıyla evlendiğini görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada kocanızın evlendiğini görmek huzursuzluk yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına işarettir.

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, böylece hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments