Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kocasıyla yeniden evlenmek

Rüyada kendi kocasıyla yeniden evlenmek

Rüyada kendi kocasıyla yeniden evlenmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, maddi kayıpların olacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kendi kocasıyla yeniden evlenmek gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada kocanla yeniden evlendiğini görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kocasıyla yeniden evlenmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kocasıyla yeniden evlendiğini görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalettir.

Rüyada kocasıyla yeniden evlenmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocayla yeniden evlenmek umutlarının biteceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada eski kocasıyla yeniden evlenmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocayla yeniden evlendiğini görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olduğun kişiyle yeniden evlenmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments