Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kızının kaybolduğunu görmek

Rüyada kendi kızının kaybolduğunu görmek

Rüyada kendi kızının kaybolduğunu görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, malının ve parasının çoğalacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada kendi kızının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisini yapmalısınız.

Rüyada kızını kaybolduğunu görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, üzüntülerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının kaybolduğunu görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, maddi durumunun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kızının kaybolduğunu görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada ayakkabılarının kaybolduğunu görmek malların çoğalacağına, ayrılık yaşanacağına, günahlarından tövbe etmeye tabir olunur.

Rüyada çizmenin kaybolduğunu görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalettir.

Rüyada annesinin kaybolduğunu görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine delalet eder.

Rüyada türbede kaybolmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada kedinin kaybolduğunu görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments