Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının kaybolduğunu görmek

Rüyada kızının kaybolduğunu görmek

Rüyada kızının kaybolduğunu görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, başarı kaydedeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hassassınız.

Rüyada kızını kaybolduğunu görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, planların boşa gideceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada kendi kızının kaybolduğunu görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının kaybolduğunu görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede kaybolmak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada bilmediği bir yerde kaybolmak düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalettir.

Rüyada arabayla kaybolmak rahatlık ve ferahlık bulacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada oğlu kaybolmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde kaybolmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments