Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kendine saç kesmek

Rüyada kendi kendine saç kesmek

Rüyada kendi kendine saç kesmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine işarettir.

Rüyada kendi kendine saç kesmek gördüyseniz:

  • Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

Rüyada arkadaşının saç kesmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın saçı kesmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kendi kendine saç kesmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, kısmetinin açık olacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine alamet eder.

Rüyada sakal ve saç kesmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kişinin saçını kesmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ağlayarak saç kesmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, rakiplerinin üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı makasla kesmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına inanılır.

Rüyada kendi saçını küt kesmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments