Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kolunda bilezik görmek

Rüyada arkadaşının kolunda bilezik görmek

Rüyada arkadaşının kolunda bilezik görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Geleceğinizi etkileyebilecek kişileri etkilemek için daha fazla bilgi veya tecrübe sahibi olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek evlat sahibi olunacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın kolunda bilezik görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kolunda bilezik görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kolunda bilezik görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak rahat edeceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kolundan bilezik çıkarmak rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin kolunda altın bilezik görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments