Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu kaka yaparken görmek

Rüyada çocuğunu kaka yaparken görmek

Rüyada çocuğunu kaka yaparken görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaka yaparken gördüyseniz:

  • Bazı güzel teklifler alabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun kakasını görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun kakasını yaptığını görmek yeni başlangıçların yapılacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğa kaka yaptırmak sıkıntıya düşeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu kaka yaparken görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun kaka yaptığını görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğun kaka yaptığını görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada çocuğun kakasını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğunun kaka yaptığını görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments