Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kakasını görmek

Rüyada kendi kakasını görmek

Rüyada kendi kakasını görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, elinin de bollaşacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kakasını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Rüyada tuvaletin içinde kaka görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine alamet eder.

Rüyada kocaman kaka görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kaka yapmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde kaka görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun kaka yaptığını görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada çiş kaka yapmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada bir insanın kaka yaptığını görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalet eder.

Rüyada tuvalete kaka yaptığını görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments