Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasında bit görmek

Rüyada kafasında bit görmek

Rüyada kafasında bit görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine inanılır.

Rüyada kafasında bit gördüyseniz:

  • Tavrınız sert oluyor bence biraz yumuşatın.

Rüyada kafasından bit ayıklamak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasından bit düştüğünü görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafaya bit düşmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına delalettir.

Rüyada birinin kafasından bit ayıklamak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kafasında bit görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada çok bit görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına delalet eder.

Rüyada kafasında bit görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafada bit öldürmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments