Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözünün çıktığını görmek

Rüyada kendi gözünün çıktığını görmek

Rüyada kendi gözünün çıktığını görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, farklı şeyler deneyeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalettir.

Rüyada kendi gözünün çıktığını gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Rüyada gözünün çıktığını görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada kedinin gözünün çıktığını görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret eder.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek rahat bir hayat süreceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözün çıktığını görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz bebeğinin çıktığını görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, anne ve baba duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun gözünün çıktığını görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gözünün çıktığını görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, borçlarının ödeneceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine inanılır.

Rüyada gözünde it dirseği çıktığını görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, edilen duaların kabul olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments