Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözünün çıktığını görmek

Rüyada birinin gözünün çıktığını görmek

Rüyada birinin gözünün çıktığını görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine delalettir.

Rüyada birinin gözünün çıktığını gördüyseniz:

  • Sevgi kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada gözünde bir şey çıktığını görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hayata küseceğine, övgü dolu sözler duyacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının gözünün çıktığını görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, çok zor günler geçireceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına delalettir.

Rüyada gözlerinin çıktığını görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada gözünden kurt çıktığını görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine delalet eder.

Rüyada gözünde it dirseği çıktığını görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, içebileceğine inanılır.

Rüyada kendi gözünün çıktığını görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözünün çıktığını görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz bebeğinin çıktığını görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments