Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün çıktığını görmek

Rüyada gözünün çıktığını görmek

Rüyada gözünün çıktığını görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada gözünün çıktığını gördüyseniz:

  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada tek gözünün çıktığını görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, umutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ gözünün çıktığını görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada gözünde it dirseği çıktığını görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun gözünün çıktığını görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının gözünün çıktığını görmek hak yoluna döneceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine rivayet eder.

Rüyada gözünden kurt çıktığını görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gözünün çıktığını görmek iş hayatında başarılı olmaya, iş hayatında iniş yaşanacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına yorulur.

Rüyada kendi gözünün çıktığını görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments