Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğün kartını görmek

Rüyada kendi düğün kartını görmek

Rüyada kendi düğün kartını görmek yeni çalışmalara girişileceğine, çok dikkat çekeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kendi düğün kartını gördüyseniz:

  • Bazı konularda olaylar aydınlanmaya veya elinize yeni bilgiler gelmeye başlıyor olabilir.

Rüyada düğün kartı dağıtmak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi düğün kartını görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada düğün kartı almak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğün kartı görmek tabiatı kötü olan kişiye, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla karda gitmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarot kartları görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine inanılır.

Rüyada kardan adam yaptığını görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada karda gelinlikle yürümek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, hayallere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments