Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda gelinlikle yürümek

Rüyada karda gelinlikle yürümek

Rüyada karda gelinlikle yürümek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada karda gelinlikle yürümek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemenizde fayda var.

Rüyada gelinlikle karda yürümek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine inanılır.

Rüyada karda gelinlikle yürümek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giyip karda yürümek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazancının epey düşeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulur.

Rüyada karda zor yürümek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına alamet etmektedir.

Rüyada terlikle karda yürümek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, yarardan çok zarar getireceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada karda sevgiliyle yürümek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına delalet eder.

Rüyada temiz karda yürümek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada birinin karda yürüdüğünü görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments