Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün kartı görmek

Rüyada düğün kartı görmek

Rüyada düğün kartı görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sözünde duracağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine alamet eder.

Rüyada düğün kartı gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir.

Rüyada düğün kartı almak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sermaye kaybedeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada düğün kartı dağıtmak işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, özel hayatında mutlu olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada düğün kartı görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi düğün kartını görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada karda üşümek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, dertlerin artacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kredi kartı bulmak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, renk ve eğlence geleceğine işaret eder.

Rüyada kimlik kartı görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karda para toplamak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments