Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dişimi çekmek

Rüyada kendi dişimi çekmek

Rüyada kendi dişimi çekmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, geçim derdine gireceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına yorulur.

Rüyada kendi dişimi çekmek gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, yeni yöntemler deneyebilir, farklı yerlerde yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada diş kendi dişini çekmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına işaret eder.

Rüyada dişini çekmek görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin dişini çekmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinle kendi dişini çekmek kötü karakterli bir kadına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, iş projelerinin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada dişinden ip çekmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kendi eliyle dişini çekmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada arka dişini çekmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına delalettir.

Rüyada azı dişi çekmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments