Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının karısıyla yatmak

Rüyada arkadaşının karısıyla yatmak

Rüyada arkadaşının karısıyla yatmak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının karısıyla yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yapacağınız konuşmalar hayatınızla ilgili olaylara farklı açılardan bakmanıza yardım edebilir.

Rüyada arkadaşının karısıyla yatmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, her şeyin ters gideceğine, kendisini işine vereceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının karısını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın karısını görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının karısını öpmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını karısıyla görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, yurtdışına gidileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının karısıyla evlenmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşıyla aynı yatakta yatmak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle yatmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments